+49 (0) 9372 139105 agrosad@brackovic.de

Agrosad

Germany kvalitet – tradicija – znanje – kompetentnost

Firma Agrosad je osnovana u Trebinju, Ex-Jugoslaviji, 1991. godine kao proizvodno-trgovačka firma.

Od 2004. godine počinjemo sa radom kao Agrosad Germany u Erlenbach am Main, Njemačka kao specijalizirana firma za prodaju profesionalne mehanizacije i opreme u voćarstvu i vinogradarstvu.

Agrosad Germany je generalni zastupnik Clemens, Ero-Binger, Humus, Muller, Wagner, Rink (Njemačka); Filocal, Munckhof (Holandija), Stas Aweta, Bab (Belgija), Voran (Austrija) za prostor Hrvatske, Srbije, Bih, Makedonije, Kosova i Albanije, Bugarske (Humus, Muller, Bab).

Dvadeset godina smo partneri holandske firme Fleuren, jednog od najvećih evropskih proizvođača voćnog sadnog materijala, rasadnik u kome je 1976. godine stvorena prva KNIP sadnica.

Isporučili smo opremu i mehanizaciju kod gotovo svih većih i vodećih proizvođača voća i vina na prostoru Hrvatske, Srbije, BIH, Slovenije i Makedonije.

Posjedujemo tri kombajna za uslužnu berbu grožđa u Srijemu, Slavoniji, Baranji i Istri.

Agrosad Germany u svom sastavu ima tri predstavništa: za Hrvatsku u Iloku, za Srbiju u Novom Sadu, za BIH u Mostaru. U okviru naše firme rade stručne servisne službe i centar za obuku u Iloku.

Agrosad Germany ima 12 stalno zaposlenih radnika, šest visoko obrazovanih, od toga 4 dipl.ing. voćarstva-vinogradarstva.

Sastav zaposlenih kao i iskustvo u tehničkom vođenju projekta dugogodišnjih nasada u Hepok-Mostar (22.000.000 USD) i iskustva u podizanju voćnjaka i vinograda u Hrvatskoj, Srbiji, BIH omogućuje da smo spremni odgovoriti na gotovo sva pitanja kod podizanja i održavanja voćnjaka i vinograda, pogotovo na većim površinama.